Personalizacija drvenog okvira

Drvena slova ili gravura

Prvi otisak omogućava Vam personalizaciju drvenog okvira u kojem ćete izraditi otiske dodavanjem imena djeteta na dva načina: drvena slova ili gravura.

Drvena slova

    Drvena slova isporučuju se u kutiji s ostalim dijelovima kompleta.
Slova se izrađuju u prirodnoj boji drveta (vidi sliku - Luka).
Lijepite ih samostalno na mjesto na koje želite i to nakon što ste napravili 3D otisak u okviru.

Gravura

    Ako se odlučite na graviranje, na drvenom okviru bit će unaprijed na željenom mjestu ugravirana slova koja odaberete.
Gravura će biti napravljena u prirodnoj boji drveta (vidi sliku - Mila).

Cijene

Cijene pogledajte ovdje .

Kreativne ideje prilikom izrade odljeva

Maleni predmeti

Nakon što napravite savršen negativni otisak, možete uzeti neke Vama drage male uspomene kao npr. dragi ili poludragi kamen, kovanicu, narukvicu, pločicu ... bilo koji predmet koji biste željeli ukomponirati u Vaš 3D otisak i položite ga licem prema dolje u masu za negativni otisak. Predmet nemojte gurati u masu, samo ga stavite na vrh mase za negativni otisak. Ako želite da Vaš otisak "blista", jednostavno masu za negativni otisak pospite šljokicama na mjestu na kojem želite "blistavi izgled". Nakon što ste sve posložili, prelijte masu za izradu odljeva preko negativnog otiska i ostavite da se osuši. Kada uklonite masu za negativni otisak pronaći ćete svoje kreativne kreacije! Jednostavno i zabavno - zar ne?!

Veći predmeti

Ako želite vaš 3D otisak ukrasiti većim predmetima npr. nekom igračkom (autić, lutkica, ...), češerom, školjkom i sl. napravite savršeni negativni otisak te u "slobodni prostor" gurnite željeni objekt u masu. Bitno je da masa za negativni otisak s gornje strane ne prekrije predmet koji ste utisnuli, ali i da predmet nije toliko velik da ne dopušta postavljanje zaštitnog poklopca u za to predviđeni utor u okviru.

Otisci raznih predmeta

Također možete napraviti i otiske raznih predmeta npr. školjke, igračke-vlakića itd. tako da ih gurnete u masu za negativni otisak i potom uklonite - kao što radimo s rukom ili nogom prilikom izrade otiska. U istu svrhu možete upotrijebiti i razne kalupe za kolače npr. u obliku srca, zvijezde, medvjedića itd.